Жувальні смужки Orozyme L для великих порід від 30 кг

572,00
грн.
Жувальні смужки Orozyme L для великих порід від 30 кг

Смужки з яловичої шкіри для догляду за зубами собак зі спеціальною ензимною формулою та сильним абразивним ефектом. Запобігають утворенню зубного нальоту та усувають причину неприємного запаху з пащі.

Можна використовувати, як ласощі для задоволення жувальних інстинктів тварин. Завдяки спеціальній технології обробки колагеном, смужки не розламуються під час жування, забезпечуючи механічне очищення зубів й тривалу насолоду від жування.
Для кращого ефекту потрібно поєднувати використання смужок з щотижневим чищенням зубів гелем Orozyme.

Склад: колагенові пластини з яловичої шкіри, запатентована система LPO, амілаза, глюкоамілаза, глюкозооксидаза, лактопероксидаза, тіоціанат калію, супероксиддисмутаза, лізоцим, лактоферин.

Аналітичні складові: сирий білок 91,4%, сирі жири 3,1%, сирі волокна ≤ 1,1%, сира зола 3,6%, вологість 13,4%.

Дозування: 1 смужка на день, після їжі

Розмір смужки: 5 х 15 см

Кількість: 7 шт

Вага: 141 г

Застереження: якщо ваш собака жадібний до їжі, контролюйте процес жування смужки, щоб переконатись що продукт належним чином пережовується.

Умови зберігання: зберігати в сухому місці при кімнатній температурі. Дуже важливо добре закривати алюмінієвий пакет після кожного використання, щоб запобігти втраті ефективності продукту.

Виробник: Ecuphar, Бельгія
Доставка та оплата
Обмін та повернення товару

Доставка та оплата

Власна кур'єрська доставка у місті Київ
Безкоштовна доставка на замовлення від 900 грн, якщо сума менша вартість доставки — 100 грн.
Доставляємо з 10:00 до 19:00 (Пн – Нд).
Замовлення оформлені після 10:00 доставляються нашими кур'єрами наступного дня.
Доставка здійснюється до дверей (під час відключення електроенергії — не вище 5 поверху).

Доставка в межах України здійснюється Новою Поштою.
На відділення та поштомат за тарифом перевізника (від 900 грн безкоштовно).
Доставка займає 1-2 дні з моменту оформлення замовлення.

Способи оплати
  • Оплата на сайті через безпечну систему платежів від WayForPay.
  • Післяплата на Новій Пошті. Зверніть увагу, вартість переказу становить 20 грн за оформлення та +2% від суми замовлення.
  • Оплата кур’єру готівкою при отриманні або POS-терміналом.
  • Оплата за реквізитами. Для отримання даних зв'яжіться з менеджером у месенджерах чи за номером (067) 005-44-11.

Обмін та повернення товару

Обмін та повернення ветеринарних препаратів
Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів найвищою якістю обслуговування. Згідно з чинним законодавством України, ветеринарні препарати, як і інші лікарські засоби, не підлягають обміну та поверненню.
(Закон України "Про захист прав споживачів", Постанова Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. № 172 "Про реалізацію окремих положень Закону України "Про захист прав споживачів")

Повернення товару
Однак, повернення ветеринарних препаратів можливе лише у випадках, коли товар має виробничий дефект або не відповідає замовленню (наприклад, якщо ви отримали інший товар, ніж замовляли чи товар зазнав пошкодження в процесі транспортування). У таких випадках ми гарантуємо безкоштовну заміну товару або повернення коштів, сплачених за товар.

Умови для повернення:
1. Товар не був у вжитку. Упаковка не повинна бути пошкодженою, а товар повинен мати первинний вигляд.
2. Наявність документації. Необхідно надати чек або інший документ, що підтверджує покупку.
3. Термін повернення. Ви маєте право звернутися з питанням повернення або обміну протягом 14 днів з моменту отримання товару.

Процедура повернення:
1. Зв'яжіться з нами. Повідомте наш відділ турботи про проблему через телефон або електронну пошту love@orozyme.com.ua з темою листа "Обмін та повернення". У листів вкажіть номер замовлення, номером телефону для зворотного зв'язку (якщо він відрізняється від вказаного в замовленні), фото та детальним описом ситуації.
2. Перевірка товару. Після отримання вашого звернення, ми організуємо перевірку товару на відповідність заявленим умовам повернення.
3. Рішення. Після успішної перевірки організуємо заміну товару або повернення коштів. Повернення товарів здійснюється за домовленістю, або кур'єром Нової Пошти за адресою Харківське шосе 17А. Повернення коштів провадиться після отримання товару протягом 3 днів.

Ми завжди готові допомогти та відповісти на всі ваші питання щодо обміну та повернення.